cookandherbheading
Foto20100110170241

©2010Wim Maes  |  www.kruidenwereld.be - www.cookandherb.com  

logocookandherb

 

Kookles – workshop: Gezond koken met verse kruiden, basis zuiderse kruiden: maandag 22 maart van 19 tot 22u 30

 

Haal de lente in huis en de zon in je gerechten. Een grondige inleiding gericht naar de starter en gevorderden, via verschillende hapjes leert u klassieke en creatieve gerechten uit de Italiaanse en mediterrane keuken en vernieuwende toepassingen voor dagelijks gebruik en de feestelijke keuken. Ere aan de mama’s koken vanuit de buik voor de …

Klassiekers maar ook bijzondere soorten; Basilicum, venkel, koriander, munt, tijm, bonenkruid, rozemarijn, salie…

O.a. bruchetta, pesto, gremoulata, artisjok met vinaigrette. Carpaccio van gemarineerde venkel, gegrilde groenten met citroentijm, slaatje van aardpeer met bonenkruid en oranjebloesem. Duo di pasta, venkel, schelpen, basilicum. Gamba’s marinero koriander.

Saltimboca van kip, met gevulde aardappel met rozemarijn, oregano en Parmezaansse kaas. Slaatje van aardbei en appel, munt honing en basilicum. En verassing van de dag.

Totaalprijs incl. ingrediënten: 12 gerechten in tapavorm. 35 euro. Incl. 21% BTW

Locatie polyvalente zaal links voor de Hemelhoeve in het gemeentepark te Brasschaat.

Inschrijvingen: Cook and Herb – Kruidenwereld: info@kruidenwereld.be tel/ 0478 502 404

Plaatsen beperkt. Toegankelijk voor vegetariërs (aangepaste gerechten)

Cook and Herb Kruidenwereld

Wim Maes

Vijfhoeklaan7 2960 Brecht (Sint-Job in 't Goor)

Te Sint Job enkel op afspraak 0478/502404 en 0486/939123