©2010Wim Maes | www.kruidenwereld.be - www.cookandherb.com
Kookles – workshop: Gezond koken met verse kruiden, basis zuiderse kruiden: maandag 22 maart van 19 tot 22u 30
Haal de lente in huis en de zon in je gerechten. Een grondige inleiding gericht naar de starter en gevorderden, via verschillende hapjes leert u klassieke en creatieve gerechten uit de Italiaanse en mediterrane keuken en vernieuwende toepassingen voor dagelijks gebruik en de feestelijke keuken. Ere aan de mama’s koken vanuit de buik voor de …
Klassiekers maar ook bijzondere soorten; Basilicum, venkel, koriander, munt, tijm, bonenkruid, rozemarijn, salie…
O.a. bruchetta, pesto, gremoulata, artisjok met vinaigrette. Carpaccio van gemarineerde venkel, gegrilde groenten met citroentijm, slaatje van aardpeer met bonenkruid en oranjebloesem. Duo di pasta, venkel, schelpen, basilicum. Gamba’s marinero koriander.
Saltimboca van kip, met gevulde aardappel met rozemarijn, oregano en Parmezaansse kaas. Slaatje van aardbei en appel, munt honing en basilicum. En verassing van de dag.
Totaalprijs incl. ingrediënten: 12 gerechten in tapavorm. 35 euro. Incl. 21% BTW
Locatie polyvalente zaal links voor de Hemelhoeve in het gemeentepark te Brasschaat.
Inschrijvingen: Cook and Herb – Kruidenwereld: info@kruidenwereld.be tel/ 0478 502 404
Plaatsen beperkt. Toegankelijk voor vegetariërs (aangepaste gerechten)
Cook and Herb Kruidenwereld
Wim Maes
Vijfhoeklaan7 2960 Brecht (Sint-Job in 't Goor)
Te Sint Job enkel op afspraak 0478/502404 en 0486/939123